Koeling

Airconditioning zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, omdat de temperatuur en de luchtvochtigheid op een aangename waarde kunnen worden gehouden.
Vooral 's zomers is de luchtvochtigheid in ons land vrij hoog en daardoor voelt het "benauwd" aan.
Voor uw situatie is er altijd een passende oplossing mogelijk, ook binnen uw budget.

 

0

Raamairco

Wij leveren verschillende raamkoelsystemen, deze zijn betaalbaar, comfortabel en gemakkelijk te monteren. Door de compacte afmetingen van deze raamairco's zijn deze zeer makkelijk te plaatsen in een bovenraam, of in het raam zelf. Raam eruit, hout of nieuw glas op maat gesneden erboven of eronder en de installatie is klaar voor gebruik. Hierdoor zijn deze airco's ook weer gemakkelijk te demonteren en mee te nemen.
-Afbeelding en info-


 

Splitunits

Voor de grotere ruimten en indien men meer comfort wil, is het zg. split-systeem geschikter. Deze airconditioning systemen bestaan uit twee vastgemonteerde delen. De binnenunit (verdamper) zorgt voor de circulatie van de lucht in de te koelen ruimte en neemt de overtollige warmte op. De buitenunit (condensor) geeft de opgenomen warmte af aan de buitenlucht. De verbinding tussen deze twee units bestaat uit twee dunne koelmiddel leidingen. Montage is meestal eenvoudig mogelijk.(zonder grote bouwkundige maatregelen).
-Afbeelding en info
 
 

Split warmtepomp

Split-systemen kunnen ook worden aangewend als (bij)verwarming van de ruimte waar het systeem is geplaatst indien de unit is uitgerust met een warmtepomp. De werking van de hele installatie wordt dan door een klep omgekeerd van koelen naar verwarmen. De warmte wordt hierbij door het warmtepomp principe uit de buitenlucht gehaald en door de binnenunit afgegeven. Deze warmteproductie heeft een hoger rendement dan het opwekken van warmte met gas of elektrische stroom.
Let op: functioneert alleen in lente, zomer en herfst, namelijk bij buitentemperaturen boven nul graden Celsius.
 
 

0

MilieuVoordeelModellen
LuchtbehandelingLokatieInfo en offerte
Home