Raamairco  

 Raamairco's zorgen voor een perfect klimaat, zijn betaalbaar, comfortabel en gemakkelijk te plaatsen. Door de compacte afmetingen van de raamairco's zijn deze zeer gemakkelijk te plaatsen in een bovenraam (2) of in het raam zelf (1). Raam eruit, hout of nieuw glas op maat gesneden erboven of eronder en de installatie is klaar. Hierdoor zijn de raamairco's ook weer makkelijk te demonteren en mee te nemen. De thermostaat zorgt voor een constante temperatuur in uw vertrek. De raamairco's zijn prachtig van vormgeving en wit van kleur. Stofdeeltjes worden door de aanwezige filters opgevangen. De louvre functie zorgt voor een variabele luchtstroom in de ruimte. De raamairco's zijn uitgevoerd met een roterende compressor voor een laag geluidsniveau en een lange levensduur.

 

 

 

Airwell WDF9-12

 

Geluidsniveau:

 van 38 tot 60 dB(A)

afhankelijk van capaciteit.

 

 

De raamairco's zijn leverbaar in verschillende koelvermogens:

2,6 kW - afmetingen b x d x h: 60 x 56 x 38 cm - gewicht 34 kg - opgenomen vermogen:   930W - prijs 869,26  (incl. btw)

3,3 kW - afmetingen b x d x h: 66 x 68 x 43 cm - gewicht 46 kg - opgenomen vermogen: 1170W - prijs 1203,95  (incl. btw)Verwijderingsbijdrage  17,00 incl.btw per apparaat.

Raam units


De Airwell raamunits zijn compact, mooi van vorm en kunnen moeiteloos en voordelig in een raam of muur ingebouwd worden.

 

Raamairco's hebben een garantieperiode van 1 jaar.

Prijzen onder voorbehoud, vraag actuele prijs.

Voor alle verplaatsbare airco apparatuur en raamairco's, is een wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage van 17,00 (incl. BTW) per apparaat verschuldigd. (voorschrift ministerie van VROM)

 

MilieuVoordeel
LuchtbehandelingLokatieInfo en offerte